Референца

Бауер БГ располага со богата референтна листа на успешно изведени објекти од областа на нискоградба и високоградба:

 • Реконструкција на Влада на Република Македонија со илуминација- Скопје
 • Изградба во сите фази на Државен Завод за Ревизија ” Емануел Чучков”- Скопје
 • Реконструкција на Фасада и илуминација на објект ” Пелистер” и “Макпримат” на Плоштад Македонија- Скопје.
 • Изградба во сите фази на Станбено деловен објект Порта Пролет- Штип.
 • Изградба на надземен пешачки премин – Скендер Бег, општина Чаир – Скопје
 • Изградба, реконструкција, проширување и илуминација на бул. Србија  и кружен тек со ул. Христо Татарчев
 • Реконструкција на дом на културата – с. Драчево
 • Реконструкција и адаптација на објект на Министерството за финансии, во Струмица
 • Изградба на затворен пливачки базен во Охрид
 • Реконструкција и проширување на ул. Маџари, со крстосница со ул. Јужноморавски бригади
 • Изградба на Турбо Кружен тек на Булевар Митрополит Т.Гологанов- Скопје
 • Ентериерно уредување на комплекс “Македонско село”, с. Горно Нерези – Скопје
 • Патерно уредување на “Мост Око” – Скопје
 • Изградба на Кружен Тек на улица Боца Иванова- Скопје
 • Изградба на Кружен Тек на улица Лазо Трповски- Скопје
 • Реконструкција на Булевар Мито Хаџивасилев Јасмин- Скопје
 • Кружна крстосница помеѓу Булевар Партизански Одреди и улица Ацо Шопов- Скопје
 • Партерно уредување на Мост на Уметноста- Скопје
 • Реконструкција, партерно уредување, заштитна ограда и илуминација на Мост Гоце Делчев- Скопје.
 • Изградба на Ново Пазариште со партерно уредување од 7000 м2 во Општина Гевгелија
 • Изградба на подземна спортска сала ” Гоце Делчев” Скопје
 • Изведба на повеќенаменски спортски игралишта на територија на Република Македонија
 • Ентериерно уредување и мебел на Кривичен Суд- Скопје
 • Ентериерно уредување и реконструкција, доградба и наградба на дел на НБРМ.
 • Финиширање на плоштадот “Пресвета Богородица”, со реконструкција на ул. Димитар Влахов – Скопје

април 1, 2017

Government of
Republic of Macedonia

април 1, 2017

The Bridge of Art

април 1, 2017

Ring Road
Porta Vlae

април 1, 2017

Blvd. M. H.
Jasmin

април 1, 2017

Facade of Building Pelister

април 1, 2017

Agency of Electronic
Communications

април 1, 2017

Blvd. Cyril & Methodious

април 1, 2017

Blvd. M. T.
Gologanov