Информации

Доколку имате било какво прашање слободно контактирајте не преку бројот наведен подоле, или контакт формата од десната страна. Ветуваме дека ќе ви одговориме во најбрз можен рок.

Булевар „Илинден“ 29 3/4 , 1000 Скопје, Република Македонија
+389 2 3109 954
info@bauerbg.mk

Контакт Форма