Референца

 

БАУЕР БГ РАСПОЛАГА СО БОГАТА РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА НА УСПЕШНО ИЗВЕДЕНИ ОБЈЕКТИ ОД ОБЛАСТА НА НИСКОГРАДБА И ВИСОКОГРАДБА:

 

 

 • Реконструкција на Влада на Република Македонија со илуминација- Скопје
 • Изградба во сите фази на Државен Завод за Ревизија ” Емануел Чучков”- Скопје
 • Реконструкција на Фасада и илуминација на објект ” Пелистер” и “Макпримат” на Плоштад Македонија- Скопје.
 • Изградба во сите фази на Станбено деловен објект Порта Пролет- Штип.
 • Изградба на надземен пешачки премин – Скендер Бег, општина Чаир – Скопје 
 • Изградба, реконструкција, проширување и илуминација на бул. Србија  и кружен тек со ул. Христо Татарчев
 • Реконструкција на дом на културата  с. Драчево
 • Реконструкција и адаптација на објект на Министерството за финансии, во Струмица
 • Изградба на затворен пливачки базен во Охрид
 • Реконструкција и проширување на ул. Маџари, со крстосница со ул. Јужноморавски бригади
 • Изградба на Турбо Кружен тек на Булевар Митрополит Т.Гологанов- Скопје
 • Изградба на Кружен Тек на улица Боца Иванова- Скопје
 • Изградба на Кружен Тек на улица Лазо Трповски- Скопје
 • Реконструкција на Булевар Мито Хаџивасилев Јасмин- Скопје
 • Кружна крстосница помеѓу Булевар Партизански Одреди и улица Ацо Шопов- Скопје
 • Партерно уредување на Мост на Уметноста- Скопје
 • Реконструкција, партерно уредување, заштитна ограда и илуминација на Мост Гоце Делчев- Скопје.
 • Изградба на Ново Пазариште со партерно уредување од 7000 м2 во Општина Гевгелија
 • Изградба на подземна спортска сала ” Гоце Делчев” Скопје
 • Изведба на повеќенаменски спортски игралишта на територија на Република Македонија
 • Ентериерно уредување и мебел на Кривичен Суд- Скопје
 • Ентериерно уредување и реконструкција, доградба и наградба на дел на НБРМ.
 • Финиширање на плоштадот “Пресвета Богородица”, со реконструкција на ул. Димитар Влахов – Скопје
 • Реконструкција на автобуски стојалишта – Скопје
 • Ентериерно уредување на комплекс “Македонско село”, с. Горно Нерези – Скопје
 • Патерно уредување на “Мост Око” – Скопје